top of page

EVEN VOORSTELLEN...

Mijn naam is Annemarie Bauer, 40 jaar, moeder van een dochter en een zoon.

Na een studie klinische psychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en de postdoctorale opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog (RINO Utrecht) heb ik mijzelf verder ontwikkeld als cognitief gedragstherapeut VGCt en EMDR-therapeut.

Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met familie en vrienden; ik houd van lekker uit eten gaan, mode, steden bezoeken, films en soms een beetje sporten ;-)

In 2017 werd ik voor het eerst moeder en dat zette mijn leven op zijn kop. Ik moest enorm wennen aan het nieuwe ritme met een baby (stress! slapeloosheid! zorgen! schuldgevoelens! you name it...). Daarnaast kreeg ik helaas een post partum depressie. Het was een enorm zware tijd, maar ik ben gelukkig (met hulp vanuit de GGZ en mijn naasten) hersteld en voelde me na deze periode weer helemaal de oude (of eigenlijk: "de nieuwe"). Helaas herhaalde dit zich toen ik ons tweede kindje kreeg in 2019. Ditmaal herkenden wij de depressie sneller en konden sneller hulp inschakelen. 

Vanuit een sterke behoefte om andere vrouwen in deze kwetsbare periode van het leven bij te staan als psycholoog, ben ik begonnen met deze praktijk. Ook omdat ik weet hoe zwaar het kan zijn. 

Laten we samen kijken wat voor jou het meest passend is in jouw rol als moeder, toekomstige moeder en /of vrouw. 

Graag nog wat meer weten? Zie dan ook mijn Instagram en LinkedIn.

IMG_5978.jpeg
Wie ik ben : Over mij
bottom of page